ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief augustus 2021

VOORUIT MET CITO TIJDENS DE NATIONALE ONDERWIJS TENTOONSTELLING

Gedreven werkt het Cito al sinds 1968 vanuit hun maatschappelijke missie ‘gelijke kansen voor iedereen’. Dagelijks bundelen 500 medewerkers hun krachten met ruim 2000 (onderwijs)professionals om de talenten en mogelijkheden van leerlingen en werknemers te volgen en te meten.

Jaarlijks ontwikkelen zij zo’n 500 toetsen en examens. Ook zet het Cito hun expertise graag in voor trainingen, advies, onderzoek en kennisdeling. Dit doen ze voor onderwijs, bedrijven en overheden. Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) presenteerde het Cito zich prominent. Onze fotografen zorgden ervoor dat de juiste beelden voor verschillende promotionele- en persdoeleinden werden gemaakt.

BOFKONTEN ZITTEN ER TIJDENS DE HORECAVA MET STOOV WARMPJES BIJ

Stoov is een warmte kussen dat is ontworpen en ontwikkeld door de beste designers, engineers & specialisten uit de industrie in nauwe samenwerking met toonaangevende hoteliers en restauranthouders met hun specifieke eisen.

Zij staan voor functionaliteit, praktische toepasbaarheid, design en kwaliteit … en kiezen voor de beste materialen, het liefste gerecycled of circulair. Om een goede werking te garanderen, worden de warmtekussens met de hand geassembleerd met alleen de hoogste kwaliteit lokale en geïmporteerde componenten. Stoov presenteerde zich tijdens de Horecava en wij verzorgde de fotografie en een aftermovie van een succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Stoov tijdens de Horecava.

EEN PROMOTIONELE FILM OVER DE MEEST ERVAREN ANTWOORDSERVICE VAN NEDERLAND

Telecount is al bijna 25 jaar de meest ervaren antwoordservice van Nederland. Met de antwoordservice van Telecount is een bedrijf of organisatie altijd optimaal telefonisch bereikbaar.

De ervaren telefonistes van de telefoonservice staan de klanten van de relaties van Telecount adequaat en klantgericht te woord. Vanzelfsprekend ook in het Duits of Engels. Een eigen ‘telefoniste op afstand’ neemt orders aan, verstrekt informatie, plant afspraken in of verbindt een gesprek door. En dat alles met heldere, no-nonsense tarieven, zonder kleine lettertjes! Wij produceerden de bedrijfsfilm van Telecount.

Bekijk de bedrijfsfilm van Telecount Antwoordservice.