ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief juli 2021

‘JONGEREN IN DE LIFT’ WERKT IN LEIDSCHENDAM-VOORBURG, VOORSCHOTEN EN WASSENAAR!

De campagne ‘Jongeren in de Lift’ is bedoeld voor jongeren (tot 27 jaar) uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar, veelal met wisselende achtergrond, die op zoek zijn naar dagbesteding of een baan.

De jongeren die deelnemen aan Jongeren in de Lift zijn goed voorbereid. Ze hebben een sollicitatietraining gevolgd, nagedacht over wat ze willen bereiken en geleerd hoe zij zich kunnen presenteren. Jongeren in de Lift organiseert netwerkbijeenkomsten met ondernemers en deze vinden plaats in een ontspannen sfeer. De kracht van het initiatief is de kleinschalige setting, waardoor jongeren in beeld komen en daadwerkelijk een stap vooruit kunnen doen. Wij produceerden in opdracht van Beguin Media Totaal een film waarin jongeren en ondernemers vertellen over hun ervaringen met Jongeren in de Lift.

GROOT SUCCES VOOR OTOLIFT TIJDENS DE REHACARE IN DÜSSELDORF

Otolift is toonaangevend leverancier van trapliften en kan voor iedere trap een passende traplift aanbieden. Otolift beschikt over verschillende railsystemen zodat de trapliften perfect passend op iedere trap geplaatst kunnen worden.

Otolift heeft op de REHACARE een groot succes behaald met de introductie van een nieuwe traplift. De REHACARE, die van 28 september tot en met 1 oktober werd gehouden in Düsseldorf, is met ruim 700 standhouders de grootste vakbeurs in deze sector en trekt jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Wij verzorgden de (pers)fotografie en maakten een dynamische filmimpressie tijdens deze beursdeelname voor Otolift.

Bekijk de filmimpressie voor Otolift tijdens de REHACARE.

BEURSIMPRESSIE VAN WYNN’S TIJDENS AUTOMECHANIKA

Wynn’s biedt een productengamma aan, dat problemen bij het niet goed functioneren van de motor verhindert of oplost. Als alternatief voor mechanische reparaties kunnen veel problemen verholpen of verhinderd worden door het gebruik van chemische behandelingen.

Tijdens de Automechanika in Frankfurt, de grootste autovakbeurs ter wereld, presenteerde Wynn’s haar assortiment. Wij verzorgden de (pers)fotografie en maakten een dynamische filmimpressie tijdens deze beursdeelname.

Bekijk de filmimpressie voor Wynn’s tijdens de Automechanika.