ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief maart 2021

BEZOEK STANDFOTOGRAFIE.EU EN BOEK UW BEURSFOTOGRAAF

Een nieuw beursseizoen gaat van start! Boek nu uw fotograaf op standfotografie.eu. Uiteenlopende bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor en brachten wij tijdens hun beursdeelname of evenement in beeld.

Denk bijvoorbeeld aan de officiele beurs-, stand- en persfotografie tijdens de Europort, Infratech en Industrial Maintenance in opdracht van Ahoy’. Of een sfeerimpressie in opdracht van Heineken van hun activiteiten tijdens de Horecava, IKEA Nederland op de Woonbeurs en Kia tijdens de AutoRAI in de Amsterdamse RAI. Vele evenementen en deelnemers in binnen en buitenland maken met regelmaat gebruik van onze dienstverlening. Denk hier vooral ook aan beursimpressies in (bewegend)beeld van beurzen, evenementen, congressen, openingen of beursstands. Kortom bezoek standfotografie.eu en boek uw beursfotograaf.

PERFECT EYELASH: IN ÉÉN OOGOPSLAG!

Eén oogopslag zegt meer dan duizend woorden! Perfect Eyelash biedt op elk moment van de dag sprekende ogen. Perfect Eyelash is gespecialiseerd in wimperextentions en de producten zijn van topkwaliteit.

Naast vestigingen in Nederland opent Perfect Eyelash vanaf 1 september ook een nieuwe salon in België. Wij realiseerden in nauwe samenwerking met Beguin Media Totaal voor hen een fraaie en eigentijdse productcatalogus, folders, advertenties, aansprekende teksten, vertalingen, fotografie en een filmimpressie. Elk kwartaal verzorgen we een externe nieuwsbrief voor klanten en relaties.

Bekijk de filmimpressie voor Perfect Eyelash tijdens de Beauty Trade Special.