ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief februari 2021

BLIJF JE ONDERSCHEIDEN VAN DE CONCURRENTIE!

Het bekende fenomeen voor veel ondernemers: hoe kan ik me onderscheiden van de concurrentie? Natuurlijk heeft men een eigen visie, een missie, een product, welke zij onderscheidend vinden.

En dat wordt ook vaak bevestigd door de klanten. Toch blijft dit voor veel bedrijven en organisaties een lastige en uitdagende kwestie. Marketingcommunicatie is tenslotte een vak. En dat is voor veel ondernemers een pittige uitdaging, vooral met een beperkt budget. Wij adviseren dan ook om daar regelmatig over te sparren. Het is de kunst om je te blijven onderscheiden van de concurrentie. Onze adviseurs of interim managers helpen je graag met deze grootse uitdaging!

SOLLICITEREN OP Z’N DUITS

De DNHK bemiddelt sinds vele jaren personeel voor Duitse bedrijven in Nederland en vice versa. De personeelsadviseurs van de Handelskamer hebben uitgebreide ervaring op het gebied van de grensoverschrijdende arbeidsmarkt.

Wanneer je gaat solliciteren bij een bedrijf in Duitsland of bij een Duits bedrijf in Nederland moet je rekening houden met bepaalde verschillen ten opzichte van wat in Nederland gebruikelijk is. Wat moet je wel doen en wat absoluut niet? Waar moet je je op voorbereiden? Wij produceerden in opdracht van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) een film met doeltreffend advies.

Bekijk de film voor de DNHK over ‘solliciteren op z’n Duits’.