ARCHIEF

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op! Bel +31(0)26 3215417.

Maandelijks archief juni 2018

SUCCESVOLLE BEURSACTIE VAN ROBUUSTEIKEN TIJDENS BEURS EIGEN HUIS

Robuusteiken ontwerpt, bouwt en renoveert woonhuizen, boerderijen, tuinhuizen, gastverblijven, bijgebouwen en vakantiehuizen, uit robuust eikenhout. Eikenhout leeft, brengt sfeer, is duurzaam, maar bovenal ijzersterk.

Wij, als communicatiebureau, realiseerden voor Robuusteiken de beursdeelname aan Beurs Eigen Huis. Tijdens deze beursdeelname konden bezoekers kans maken op drie eikenhouten salontafels door het gewicht van een balk te raden. Honderden bezoekers deden een gooi naar deze prachtige prijs. De doelstelling van deze beursactie was om voor Robuusteiken zoveel mogelijk gegevens van geïnteresseerde bezoekers te vergaren. De beurs is dan ook zeker geslaagd te noemen!

GEBRUIKERS AAN HET WOORD OVER DE SCOPECONTROL VAN DOVIDEQ MEDICAL

Dovideq Medical heeft als eerste in de wereld een volledig automatisch test apparaat, ScopeControl, ontwikkeld waarmee starre optieken objectief getest kunnen op een zestal gebieden: kijkhoek, zichtveld, focus, lichtvezels, lichttransmissie en kleurbalans.

Wij produceerden een film waarin verschillende gebruikers vertellen over hun ervaringen over de ScopeControl.

Bekijk de testimonial film.

HERMAN VAN VEEN EN DUITSLAND

Herman van Veen is één van de meest opvallende Nederlandse artiesten van deze tijd. In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met de muziekvoorstelling ‘Harlekijn’.

Sindsdien reist hij de wereld over en inspireert hij mensen met zijn programma’s, die hij in vier talen opvoert. Tot op heden heeft Van Veen 178 cd’s, 21 dvd’s en 70 boeken geproduceerd. Hij speelt viool, zingt, schrijft, componeert, is actief als regisseur, acteur en activist voor de rechten van het kind. Voor zijn opmerkelijke prestaties ontving Van Veen talloze onderscheidingen, waaronder in 1999 het Duitse Bundesverdienstkreuz en in 2008 de Ridderorde van de Nederlandse leeuw. De DNHK was bijzonder verheugd haar gasten dit jaar een artiest van dit kaliber te mogen presenteren tijdens het jaarlijkse Zomerfeest in Kasteel Nijenrode te Breukelen. Ook dit jaar was ons gevraagd een filmimpressie te realiseren van dit bijzondere evenement.

Bekijk de filmimpressie voor de DNHK tijdens het Zomerfeest.

INTERVIEWS, REDACTIE EN FOTOGRAFIE: UW NIEUWSBRIEF … ONZE ZORG!

De lezer van een nieuwsbrief neemt na gemiddeld 5 seconden de beslissing om door te lezen. Een nieuwsbrief maken is dan ook een vak. Wij ontzorgen u van A tot Z met het realiseren van uw nieuwsbrief.

Wij realiseren voor de interviews en fotografie op locatie, de vormgeving en wij zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief, zowel in print als digitaal, op tijd de deur uit gaat. U heeft hiermee een kleurrijk communicatiemiddel in handen, dat het wel goed zal doen op beurzen, tijdens klantgesprekken of als algemeen reclamemiddel. Bij ons vindt u de combinatie van geprinte en digitale media. Een crossmediale benadering die zorgt voor een totale beleving van uw boodschap. Wij werken op het gebied van redactionele vormgeving en copywriting intensief samen met Beguin Media Totaal. Een krachtige combinatie! Heeft u interesse?  Informeer naar onze diverse mogelijkheden en aktievoorwaarden of vraag vandaag nog een offerte aan.

UW PRODUCTIEPROCES IN BEELD

Kwaliteit exact op maat en volgens de wensen van uw klant begint in uw eigen werkplaats of productiehal. Met een vast team van medewerkers en een arsenaal aan gespecialiseerde machines maakt u producten waar u trots op bent.

Ook u wilt uw klanten toch graag laten zien hoe dat in zijn werk gaat? Ons enthousiaste team van fotografen en filmmakers kan daar voor zorgen. Heeft u interesse?  Informeer naar onze diverse mogelijkheden en aktievoorwaarden of vraag vandaag nog een offerte aan.

AUTORAI TREKT MEER BEZOEKERS!

De AutoRAI heeft deze editie meer bezoekers getrokken dan vorige keer. Dat maakten de organisatoren van de tweejaarlijkse autobeurs zondag bekend. In totaal trok de AutoRAI 291.717 bezoekers.

Dat waren er 21.369 meer dan vier jaar geleden, terwijl de beurs een dag korter duurder dan dat jaar. In 2013 ging de AutoRAI niet door, omdat te weinig auto-importeurs zich hadden aangemeld. Voor verschillende automerken verzorgden wij de fotografie of produceerden wij een filmimpressie van hun beurspresentatie.

DE WEEK VAN DE ONDERNEMER: HET EVENT VOOR ONDERNEMERS!

De Week van de Ondernemer is het grootste kennisplatform met nieuws, trends en inspiratie voor ondernemers. Het thema van dit jaar was ‘Futureproof ondernemen’.

Is uw businessmodel klaar voor de toekomst? Wat is futureproof ondernemen? Wat kunt u vandaag doen om morgen nog succesvol te zijn? Tijdens de Week van de Ondernemer kregen ondernemers antwoord op deze vragen. Onze fotografen waren dit jaar ook weer van de partij om dit evenement vast te leggen.

FILMIMPRESSIE VOOR KIA MOTORS NEDERLAND TIJDENS DE AUTORAI

Voordat de AutoRAI haar deuren voor het publiek opende, vond er een Exclusive VIP Preview plaats, alleen voor genodigden. Kia Motors Nederland nodigde haar zakenrelaties en dealers uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze avond werden zij uiteraard op de hoogte gebracht van een compleet overzicht van de primeurs, speciale uitvoeringen en het laatste Kia nieuws. Ook was het mogelijk de laatste technologische ontwikkelingen te ervaren. Ons was gevraagd om tijdens deze bijzondere avond de fotografie te verzorgen en een filmimpressie te maken.

Bekijk de filmimpressie voor Kia Motors Nederland tijdens de AutoRAI.

BEKIJK DE AFTERMOVIE VAN EEN GESLAAGD BUSINESS SOFTWARE EVENT

Business Software Event is hét netwerkmoment om u uitgebreid te laten informeren over het automatiseren van bedrijfsprocessen binnen de industrie.

Wij produceerden in opdracht van beursorganisator Mikrocentrum de aftermovie met interessante quotes van onder meer sprekers Jan Baan (Chairman bij Vanenburg Group), Ben Dankbaar (Emeritus hoogleraar Innovatiemanagement aan de Radboud Universiteit Nijmegen namens Innotep) en Martijn Boelens (COO bij Lely).

Bekijk de aftermovie van het Business Software Event.

HERBELEEF DE BEURSDEELNAME VAN PAPSTAR CONPAX VERPAKKINGEN TIJDENS ZORGTOTAAL

Papstar Conpax Verpakkingen is gespecialiseerd in disposables & verpakkingen. Zij produceren eenmalig servies, food verpakkingen, tafelaankleding, folie en verpakkingszakken.

Hun focus ligt op duurzame disposables, een assortiment wat de laatste jaren sterk groeiende is. Tijdens Zorgtotaal presenteerden Conpax hun assortiment duurzame & zorg disposables. Wij maakten een aansprekende aftermovie en verzorgden de fotografie van hun beursdeelname.

Bekijk de filmimpressie voor Papstar Conpax tijdens Zorgtotaal.