DIVISIES

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en maken we films, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Category Archive EXPO MEDIA

SPRONK BAKKERIJMACHINES PRESENTEERT ZICH TIJDENS BAKKERSVAK

Spronk Bakkerijmachines is al meer dan 45 jaar een gevestigde naam in de bakkerijtechniek. Op dit moment is al weer de derde generatie aangetreden. Bakkerijtechniek zit als het ware in de genen. Dankzij jarenlange ervaring werken zij doelgericht aan totaaloplossingen. Bij de inrichting van een bakkerij is het essentieel dat de juiste keuzes worden gemaakt. Spronk bakkerijmachines presenteerde zich tijdens Bakkersvak in Rosmalen en wij verzorgde de fotografie en een aftermovie van een succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Spronk Bakkerijmachines tijdens Bakkersvak.

BOFKONTEN ZITTEN ER TIJDENS DE HORECAVA MET STOOV WARMPJES BIJ

Stoov is een warmte kussen dat is ontworpen en ontwikkeld door de beste designers, engineers & specialisten uit de industrie in nauwe samenwerking met toonaangevende hoteliers en restauranthouders met hun specifieke eisen. Zij staan voor functionaliteit, praktische toepasbaarheid, design en kwaliteit … en kiezen voor de beste materialen, het liefste gerecycled of circulair. Om een goede werking te garanderen, worden de warmtekussens met de hand geassembleerd met alleen de hoogste kwaliteit lokale en geïmporteerde componenten. Stoov presenteerde zich tijdens de Horecava en wij verzorgde de fotografie en een aftermovie van een succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Stoov tijdens de Horecava.

MAKEN WIJ OOK EEN AFTERMOVIE VAN UW BEURS, CONGRES OF EVENEMENT?

Organiseert u binnenkort een beurs, congres, themabijeenkomst of evenement? Kortom een project waar uw trots op bent! Ons enthousiaste en ervaren team geeft graag dynamiek aan uw boodschap. In doeltreffend beeld en geluid. Op deze wijze deelt u uw succes uw doelgroep: ook na uw evenement, via televisie, uw website of sociale media. U kunt van uw evenement een krachtige film laten maken. Afgewisseld met muziek en treffende quotes van deelnemers en bezoekers wordt uw boodschap dan eigentijds gepresenteerd. Reserveer snel! Wij realiseren dan nu tijdelijk, geheel kosteloos, ook een professionele fotoshoot van uw evenement. Voor de nodige overtuiging kan bijvoorbeeld de voice-over stem van Kasper Kooij, bekend van Radio 2 en en de TOP2000, tegen een geringe meerprijs uw boodschap extra kracht bijzetten. Deel uw beurs, congres of evenement eenvoudig en onderscheidend via bijvoorbeeld sociale media als Facebook, Twitter, YouTube, etc. Wilt u meer weten of direct reserveren? Stuurt u dan een mail of bel +31(0)26 3215417.

Bekijk de aftermovie van het AcceptEmail Breakfast Event bij KPMG in Amstelveen.

GROOT SUCCES VOOR OTOLIFT TIJDENS DE REHACARE IN DÜSSELDORF

Otolift is toonaangevend leverancier van trapliften en kan voor iedere trap een passende traplift aanbieden. Otolift beschikt over verschillende railsystemen zodat de trapliften perfect passend op iedere trap geplaatst kunnen worden. Otolift heeft op de REHACARE een groot succes behaald met de introductie van een nieuwe traplift. De REHACARE, die van 28 september tot en met 1 oktober werd gehouden in Düsseldorf, is met ruim 700 standhouders de grootste vakbeurs in deze sector en trekt jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Wij verzorgden de (pers)fotografie en maakten een dynamische filmimpressie tijdens deze beursdeelname voor Otolift.

Bekijk de filmimpressie voor Otolift tijdens de REHACARE.

BEURSIMPRESSIE VAN WYNN’S TIJDENS AUTOMECHANIKA

Wynn’s biedt een productengamma aan, dat problemen bij het niet goed functioneren van de motor verhindert of oplost. Als alternatief voor mechanische reparaties kunnen veel problemen verholpen of verhinderd worden door het gebruik van chemische behandelingen. Tijdens de Automechanika in Frankfurt, de grootste autovakbeurs ter wereld, presenteerde Wynn’s haar assortiment. Wij verzorgden de (pers)fotografie en maakten een dynamische filmimpressie tijdens deze beursdeelname.

Bekijk de filmimpressie voor Wynn’s tijdens de Automechanika.

BEZOEK STANDFOTOGRAFIE.NL EN BOEK UW BEURSFOTOGRAAF

Een nieuw beursseizoen gaat van start! Boek nu uw fotograaf op standfotografie.nl. Uiteenlopende bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor en brachten wij tijdens hun beursdeelname of evenement in beeld. Denk bijvoorbeeld aan de officiele beurs-, stand- en persfotografie tijdens de Europort, Infratech en Industrial Maintenance in opdracht van Ahoy’. Of een sfeerimpressie in opdracht van Heineken van hun activiteiten tijdens de Horecava, IKEA Nederland op de Woonbeurs en Kia tijdens de AutoRAI in de Amsterdamse RAI. Vele evenementen en deelnemers in binnen en buitenland maken met regelmaat gebruik van onze dienstverlening. Denk hier vooral ook aan beursimpressies in (bewegend)beeld van beurzen, evenementen, congressen, openingen of beursstands. Kortom bezoek standfotografie.nl en boek uw beursfotograaf.

AUTORAI TREKT MEER BEZOEKERS!

De AutoRAI heeft deze editie meer bezoekers getrokken dan vorige keer. Dat maakten de organisatoren van de tweejaarlijkse autobeurs zondag bekend. In totaal trok de AutoRAI 291.717 bezoekers. Dat waren er 21.369 meer dan vier jaar geleden, terwijl de beurs een dag korter duurder dan dat jaar. In 2013 ging de AutoRAI niet door, omdat te weinig auto-importeurs zich hadden aangemeld. Voor verschillende automerken verzorgden wij de fotografie of produceerden wij een filmimpressie van hun beurspresentatie.

FILMIMPRESSIE VOOR KIA MOTORS NEDERLAND TIJDENS DE AUTORAI

Voordat de AutoRAI haar deuren voor het publiek opende, vond er een Exclusive VIP Preview plaats, alleen voor genodigden. Kia Motors Nederland nodigde haar zakenrelaties en dealers uit om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze avond werden zij uiteraard op de hoogte gebracht van een compleet overzicht van de primeurs, speciale uitvoeringen en het laatste Kia nieuws. Ook was het mogelijk de laatste technologische ontwikkelingen te ervaren. Ons was gevraagd om tijdens deze bijzondere avond de fotografie te verzorgen en een filmimpressie te maken.

Bekijk de filmimpressie voor Kia Motors Nederland tijdens de AutoRAI.

BEKIJK DE AFTERMOVIE VAN EEN GESLAAGD BUSINESS SOFTWARE EVENT

Business Software Event is hét netwerkmoment om u uitgebreid te laten informeren over het automatiseren van bedrijfsprocessen binnen de industrie. Wij produceerden in opdracht van beursorganisator Mikrocentrum de aftermovie met interessante quotes van onder meer sprekers Jan Baan (Chairman bij Vanenburg Group), Ben Dankbaar (Emeritus hoogleraar Innovatiemanagement aan de Radboud Universiteit Nijmegen namens Innotep) en Martijn Boelens (COO bij Lely).

Bekijk de aftermovie van het Business Software Event.

HERBELEEF DE BEURSDEELNAME VAN PAPSTAR CONPAX VERPAKKINGEN TIJDENS ZORGTOTAAL

Papstar Conpax Verpakkingen is gespecialiseerd in disposables & verpakkingen. Zij produceren eenmalig servies, food verpakkingen, tafelaankleding, folie en verpakkingszakken. Hun focus ligt op duurzame disposables, een assortiment wat de laatste jaren sterk groeiende is. Tijdens Zorgtotaal presenteerden Conpax hun assortiment duurzame & zorg disposables. Wij maakten een aansprekende aftermovie en verzorgden de fotografie van hun beursdeelname.

Bekijk de filmimpressie voor Papstar Conpax tijdens Zorgtotaal.