DIVISIES

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en maken we films, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Category Archive EXPO MEDIA

PROJECTEN VAN STANDBOUWER CREAPLAN DYNAMISCH IN BEELD

CREAPLAN is een professionele standbouwer die de perfecte balans weet te vinden tussen creativiteit, kwaliteit en efficiëntie. Met jarenlange ervaring en een team van experts dé partner voor uw volgende beursdeelname. Of het nu gaat om het ontwerpen en bouwen van een opvallende stand, of het coördineren van uw volledige beursproject, bij CREAPLAN bent u in goede handen.

Het bedrijf heeft een ervaren ontwerpteam, bekwame vakmensen, efficiënt installatieteam en een toegewijd ondersteuningsteam dat klanten helpt bij vragen of problemen. Met een sterke focus op creativiteit, kwaliteit en klantenservice, zijn zij de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare standbouwer. Regelmatig brengen wij hun projecten in binnen- en buitenland dynamisch in beeld.

Bekijk de hieronder een aftermovie.

DAMI LUXURY INTERIOR VOEGT EXTRA BETEKENIS TOE TIJDENS MASTERS EXPO

Dami Luxury Interior voegt extra betekenis toe aan het woord meubelontwerp. Een meubelstuk staat namelijk nooit op zich, maar is onderdeel van een groter geheel.

De bijzondere visie op het ontwerpen van meubelen, gecombineerd met de visie op het complete interieurontwerp zorgt ervoor dat een meubel van Dami meer is dan een meubelstuk alleen en dit kwam tijdens de Masters expo uitstekend uit de verf. Tijdens de Masters Expo ontmoeten ondernemers elkaar in de RAI in Amsterdam, wanneer circa vierhonderd bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches samenkomen.

Bekijk de hieronder de aftermovie.

NOOTEBOOM TRAILERS SUCCESVOL TIJDENS BAUMA MUNCHEN

Nooteboom Trailers is een leidende internationale onderneming die haar klanten innovatieve en integrale oplossingen biedt voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton.

Het team van Nooteboom kijkt terug op een geslaagde beursdeelname aan de bauma in München, ’s werelds grootste beurs op het gebied van Bouw en Mijnbouw. Nooteboom Trailers boekten naar eigen zeggen dan ook een recordaantal bestellingen! In veel opzichten hun meest succesvolle beursdeelname aan bauma sinds 1995! Wij brachten hun succes professioneel in beeld.

Bekijk de hieronder de aftermovie.

DR. OETKER PROFESSIONAL PRESENTEERT!

Onder de merken Dr. Oetker Professional bieden zij voor elke keuken een passende oplossing. Met onze producten – van basis- tot en met kant-en-klaar – ervaar je volop creativiteit en vrijheid de gehele dag door.

Regelmatig presenteert Dr. Oetker Professional haar producten op beurzen en evenementen.

Bekijk de aftermovie van de beursdeelname aan de Horecava.

AFTERMOVIE BEURS BOUWPLAN

Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen is dé beurs voor consumenten met nieuwbouwplannen, verbouwplannen, verduurzamingsplannen of andere wensen in en/of om de woning. Meer dan 80 bedrijven presenteren zich jaarlijks op de beursvloer.

De beurs wordt jaarlijks georganiseerd in EXPO Assen. In opdracht van de organisatie Plan Effect produceerden wij ook tijdens de feestelijke 25e editie de aftermovie. De hele film is te bekijken op de website van Beurs Bouwplan.

Bekijk de hieronder de teaser van de aftermovie voor onder andere social media.

VBI REIKT GREENSCORE CERTIFICATEN UIT TIJDENS BUILDING HOLLAND

Tijdens Building Holland werden door VBI de GreenScore certificaten uitgereikt. Wij maakten een film over wat de Greenscore certificaten betekenen voor de winnaars.

Bekijk de aftermovie.

INDUMATION GROOT SUCCES VOOR WEIDMULLER

Onze industriële omgeving zit vol met verbindingen die aangesloten, gecontroleerd en geoptimaliseerd moeten worden. Weidmuller Benelux streeft er naar om altijd de best mogelijke verbinding te bieden.

Dat blijkt niet alleen uit hun producten, maar ook uit de menselijke verbindingen die ze onderhouden: Weidmuller ontwikkelt oplossingen die voldoen aan alle vereisten van de betreffende specifieke industriële omgeving. Weidmuller Benelux presenteerde zich tijdens Indumation en wij produceerden een eigentijdse aftermovie van deze succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Weidmuller Benelux tijdens Indumation.

SPRONK BAKKERIJMACHINES PRESENTEERT ZICH TIJDENS BAKKERSVAK

Spronk Bakkerijmachines is al meer dan 45 jaar een gevestigde naam in de bakkerijtechniek. Op dit moment is al weer de derde generatie aangetreden. Bakkerijtechniek zit als het ware in de genen.

Dankzij jarenlange ervaring werken zij doelgericht aan totaaloplossingen. Bij de inrichting van een bakkerij is het essentieel dat de juiste keuzes worden gemaakt. Spronk bakkerijmachines presenteerde zich tijdens Bakkersvak in Rosmalen en wij verzorgde de fotografie en een aftermovie van een succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Spronk Bakkerijmachines tijdens Bakkersvak.

BOFKONTEN ZITTEN ER TIJDENS DE HORECAVA MET STOOV WARMPJES BIJ

Stoov is een warmte kussen dat is ontworpen en ontwikkeld door de beste designers, engineers & specialisten uit de industrie in nauwe samenwerking met toonaangevende hoteliers en restauranthouders met hun specifieke eisen.

Zij staan voor functionaliteit, praktische toepasbaarheid, design en kwaliteit … en kiezen voor de beste materialen, het liefste gerecycled of circulair. Om een goede werking te garanderen, worden de warmtekussens met de hand geassembleerd met alleen de hoogste kwaliteit lokale en geïmporteerde componenten. Stoov presenteerde zich tijdens de Horecava en wij verzorgde de fotografie en een aftermovie van een succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Stoov tijdens de Horecava.

GROOT SUCCES VOOR OTOLIFT TIJDENS DE REHACARE IN DÜSSELDORF

Otolift is toonaangevend leverancier van trapliften en kan voor iedere trap een passende traplift aanbieden. Otolift beschikt over verschillende railsystemen zodat de trapliften perfect passend op iedere trap geplaatst kunnen worden.

Otolift heeft op de REHACARE een groot succes behaald met de introductie van een nieuwe traplift. De REHACARE, die van 28 september tot en met 1 oktober werd gehouden in Düsseldorf, is met ruim 700 standhouders de grootste vakbeurs in deze sector en trekt jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Wij verzorgden de (pers)fotografie en maakten een dynamische filmimpressie tijdens deze beursdeelname voor Otolift.

Bekijk de filmimpressie voor Otolift tijdens de REHACARE.