DIVISIES

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en maken we films, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Category Archive EXPO MEDIA

AFTERMOVIE BEURS BOUWPLAN

Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen is dé beurs voor consumenten met nieuwbouwplannen, verbouwplannen, verduurzamingsplannen of andere wensen in en/of om de woning. Meer dan 80 bedrijven presenteren zich jaarlijks op de beursvloer. De beurs wordt jaarlijks georganiseerd in EXPO Assen. In opdracht van de organisatie Plan Effect produceerden wij ook tijdens de feestelijke 25e editie de aftermovie. De hele film is te bekijken op de website van Beurs Bouwplan.

Bekijk de hieronder de teaser van de aftermovie voor onder andere social media.

VBI REIKT GREENSCORE CERTIFICATEN UIT TIJDENS BUILDING HOLLAND

Tijdens Building Holland werden door VBI de GreenScore certificaten uitgereikt. Wij maakten een film over wat de Greenscore certificaten betekenen voor de winnaars.

Bekijk de aftermovie.

INDUMATION GROOT SUCCES VOOR WEIDMULLER

Onze industriële omgeving zit vol met verbindingen die aangesloten, gecontroleerd en geoptimaliseerd moeten worden. Weidmuller Benelux streeft er naar om altijd de best mogelijke verbinding te bieden. Dat blijkt niet alleen uit hun producten, maar ook uit de menselijke verbindingen die ze onderhouden: Weidmuller ontwikkelt oplossingen die voldoen aan alle vereisten van de betreffende specifieke industriële omgeving. Weidmuller Benelux presenteerde zich tijdens Indumation en wij produceerden een eigentijdse aftermovie van deze succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Weidmuller Benelux tijdens Indumation.

SPRONK BAKKERIJMACHINES PRESENTEERT ZICH TIJDENS BAKKERSVAK

Spronk Bakkerijmachines is al meer dan 45 jaar een gevestigde naam in de bakkerijtechniek. Op dit moment is al weer de derde generatie aangetreden. Bakkerijtechniek zit als het ware in de genen. Dankzij jarenlange ervaring werken zij doelgericht aan totaaloplossingen. Bij de inrichting van een bakkerij is het essentieel dat de juiste keuzes worden gemaakt. Spronk bakkerijmachines presenteerde zich tijdens Bakkersvak in Rosmalen en wij verzorgde de fotografie en een aftermovie van een succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Spronk Bakkerijmachines tijdens Bakkersvak.

BOFKONTEN ZITTEN ER TIJDENS DE HORECAVA MET STOOV WARMPJES BIJ

Stoov is een warmte kussen dat is ontworpen en ontwikkeld door de beste designers, engineers & specialisten uit de industrie in nauwe samenwerking met toonaangevende hoteliers en restauranthouders met hun specifieke eisen. Zij staan voor functionaliteit, praktische toepasbaarheid, design en kwaliteit … en kiezen voor de beste materialen, het liefste gerecycled of circulair. Om een goede werking te garanderen, worden de warmtekussens met de hand geassembleerd met alleen de hoogste kwaliteit lokale en geïmporteerde componenten. Stoov presenteerde zich tijdens de Horecava en wij verzorgde de fotografie en een aftermovie van een succesvolle beursdeelname.

Bekijk de aftermovie van Stoov tijdens de Horecava.

MAKEN WIJ OOK EEN AFTERMOVIE VAN UW BEURS, CONGRES OF EVENEMENT?

Organiseert u binnenkort een beurs, congres, themabijeenkomst of evenement? Kortom een project waar uw trots op bent! Ons enthousiaste en ervaren team geeft graag dynamiek aan uw boodschap. In doeltreffend beeld en geluid. Op deze wijze deelt u uw succes uw doelgroep: ook na uw evenement, via televisie, uw website of sociale media. U kunt van uw evenement een krachtige film laten maken. Afgewisseld met muziek en treffende quotes van deelnemers en bezoekers wordt uw boodschap dan eigentijds gepresenteerd. Reserveer snel! Wij realiseren dan nu tijdelijk, geheel kosteloos, ook een professionele fotoshoot van uw evenement. Voor de nodige overtuiging kan bijvoorbeeld de voice-over stem van Kasper Kooij, bekend van Radio 2 en en de TOP2000, tegen een geringe meerprijs uw boodschap extra kracht bijzetten. Deel uw beurs, congres of evenement eenvoudig en onderscheidend via bijvoorbeeld sociale media als Facebook, Twitter, YouTube, etc. Wilt u meer weten of direct reserveren? Stuurt u dan een mail of bel +31(0)26 3215417.

Bekijk de aftermovie van het AcceptEmail Breakfast Event bij KPMG in Amstelveen.

GROOT SUCCES VOOR OTOLIFT TIJDENS DE REHACARE IN DÜSSELDORF

Otolift is toonaangevend leverancier van trapliften en kan voor iedere trap een passende traplift aanbieden. Otolift beschikt over verschillende railsystemen zodat de trapliften perfect passend op iedere trap geplaatst kunnen worden. Otolift heeft op de REHACARE een groot succes behaald met de introductie van een nieuwe traplift. De REHACARE, die van 28 september tot en met 1 oktober werd gehouden in Düsseldorf, is met ruim 700 standhouders de grootste vakbeurs in deze sector en trekt jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Wij verzorgden de (pers)fotografie en maakten een dynamische filmimpressie tijdens deze beursdeelname voor Otolift.

Bekijk de filmimpressie voor Otolift tijdens de REHACARE.

BEURSIMPRESSIE VAN WYNN’S TIJDENS AUTOMECHANIKA

Wynn’s biedt een productengamma aan, dat problemen bij het niet goed functioneren van de motor verhindert of oplost. Als alternatief voor mechanische reparaties kunnen veel problemen verholpen of verhinderd worden door het gebruik van chemische behandelingen. Tijdens de Automechanika in Frankfurt, de grootste autovakbeurs ter wereld, presenteerde Wynn’s haar assortiment. Wij verzorgden de (pers)fotografie en maakten een dynamische filmimpressie tijdens deze beursdeelname.

Bekijk de filmimpressie voor Wynn’s tijdens de Automechanika.

BEZOEK STANDFOTOGRAFIE.NL EN BOEK UW BEURSFOTOGRAAF

Een nieuw beursseizoen gaat van start! Boek nu uw fotograaf op standfotografie.nl. Uiteenlopende bedrijven, organisaties en instellingen gingen u voor en brachten wij tijdens hun beursdeelname of evenement in beeld. Denk bijvoorbeeld aan de officiele beurs-, stand- en persfotografie tijdens de Europort, Infratech en Industrial Maintenance in opdracht van Ahoy’. Of een sfeerimpressie in opdracht van Heineken van hun activiteiten tijdens de Horecava, IKEA Nederland op de Woonbeurs en Kia tijdens de AutoRAI in de Amsterdamse RAI. Vele evenementen en deelnemers in binnen en buitenland maken met regelmaat gebruik van onze dienstverlening. Denk hier vooral ook aan beursimpressies in (bewegend)beeld van beurzen, evenementen, congressen, openingen of beursstands. Kortom bezoek standfotografie.nl en boek uw beursfotograaf.

AUTORAI TREKT MEER BEZOEKERS!

De AutoRAI heeft deze editie meer bezoekers getrokken dan vorige keer. Dat maakten de organisatoren van de tweejaarlijkse autobeurs zondag bekend. In totaal trok de AutoRAI 291.717 bezoekers. Dat waren er 21.369 meer dan vier jaar geleden, terwijl de beurs een dag korter duurder dan dat jaar. In 2013 ging de AutoRAI niet door, omdat te weinig auto-importeurs zich hadden aangemeld. Voor verschillende automerken verzorgden wij de fotografie of produceerden wij een filmimpressie van hun beurspresentatie.