DIVISIES

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en maken we films, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Category Archive PRINT MEDIA

BROCHURE VOOR IXIUT ASSESSMENT

IXIUT Assessment ondersteunt u of uw organisatie met bewezen gedrags- en drijfverenanalyses, selectie- en ontwikkelassessments. Zij zijn er voor het individu en voor teamontwikkeling. Het doel is te investeren in mensen. Het begrijpen van hun gedrag en hun drijfveren leidt op alle fronten tot vooruitgang. Denk aan beter communiceren met klanten en collega’s, effectiever coachen en wat dacht u van meer plezier in het werk of het leven in het algemeen? Daar wordt toch iedereen blij van! En iedere organisatie succesvoller. Wij hebben voor IXIUT de huisstijl ontwikkeld, een fraaie brochure vormgegeven en de website gebouwd.

AANSPREKENDE FOTO’S VOOR TIA MARIA TIJDENS DE HUISHOUDBEURS

Tia Maria is de merknaam van een alcoholische drank. De likeur wordt gemaakt door ILLVA Saronno, de fabrikant van onder andere Disaronno en is een koffielikeur als Kahlúa. Anders dan Kahlúa wordt Tia Maria gemaakt in Jamaica met Jamaica Blue Mountain koffiebonen. Ze kan puur of met ijs worden gedronken, en wordt ook vaak gebruikt als ingrediënt voor cocktails, met koffie, of in nagerechten. Ook tijdens deze editie van de Huishoudbeurs maakten wij in opdracht van Brandfuture aansprekende foto’s van de beursdeelname van Tia Maria.

FRAAIE NIEUWE FLYER, BROCHURE EN PRODUCTCATALOGUS VOOR PERFECT EYELASH

Eén oogopslag zegt meer dan duizend woorden! Perfect Eyelash biedt op elk moment van de dag sprekende ogen. Perfect Eyelash is gespecialiseerd in wimperextentions en de producten zijn van topkwaliteit. Naast vestigingen in Nederland opent Perfect Eyelash vanaf 1 september ook een nieuwe salon in België. Wij realiseerden in nauwe samenwerking met Beguin Media Totaal voor hen een fraaie en eigentijdse productcatalogus, folders, advertenties, aansprekende teksten, vertalingen, fotografie en een filmimpressie. Elk kwartaal verzorgen we een externe nieuwsbrief voor klanten en relaties.

Bekijk de filmimpressie voor Perfect Eyelash tijdens de Beauty Trade Special.

PERFECT EYELASH: IN ÉÉN OOGOPSLAG!

Eén oogopslag zegt meer dan duizend woorden! Perfect Eyelash biedt op elk moment van de dag sprekende ogen. Perfect Eyelash is gespecialiseerd in wimperextentions en de producten zijn van topkwaliteit. Naast vestigingen in Nederland opent Perfect Eyelash vanaf 1 september ook een nieuwe salon in België. Wij realiseerden in nauwe samenwerking met Beguin Media Totaal voor hen een fraaie en eigentijdse productcatalogus, folders, advertenties, aansprekende teksten, vertalingen, fotografie en een filmimpressie. Elk kwartaal verzorgen we een externe nieuwsbrief voor klanten en relaties.

Bekijk de filmimpressie voor Perfect Eyelash tijdens de Beauty Trade Special.

INTERVIEWS, REDACTIE EN FOTOGRAFIE: UW NIEUWSBRIEF … ONZE ZORG!

De lezer van een nieuwsbrief neemt na gemiddeld 5 seconden de beslissing om door te lezen. Een nieuwsbrief maken is dan ook een vak. Wij ontzorgen u van A tot Z met het realiseren van uw nieuwsbrief. Wij realiseren voor de interviews en fotografie op locatie, de vormgeving en wij zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief, zowel in print als digitaal, op tijd de deur uit gaat. U heeft hiermee een kleurrijk communicatiemiddel in handen, dat het wel goed zal doen op beurzen, tijdens klantgesprekken of als algemeen reclamemiddel. Bij ons vindt u de combinatie van geprinte en digitale media. Een crossmediale benadering die zorgt voor een totale beleving van uw boodschap. Wij werken op het gebied van redactionele vormgeving en copywriting intensief samen met Beguin Media Totaal. Een krachtige combinatie! Heeft u interesse?  Informeer naar onze diverse mogelijkheden en aktievoorwaarden of vraag vandaag nog een offerte aan.

DE WEEK VAN DE ONDERNEMER: HET EVENT VOOR ONDERNEMERS!

De Week van de Ondernemer is het grootste kennisplatform met nieuws, trends en inspiratie voor ondernemers. Het thema van dit jaar was ‘Futureproof ondernemen’. Is uw businessmodel klaar voor de toekomst? Wat is futureproof ondernemen? Wat kunt u vandaag doen om morgen nog succesvol te zijn? Tijdens de Week van de Ondernemer kregen ondernemers antwoord op deze vragen. Onze fotografen waren dit jaar ook weer van de partij om dit evenement vast te leggen.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE VOOR DIGITALE EN GEDRUKTE NIEUWSBRIEVEN VENTILEX

Ventilex is een sterk merk in procesindustrieën wereldwijd. Behalve drogers en randapparatuur, levert het bedrijf control en automation. Kortom, het complete droogproces inclusief sterilisatie of pasteurisatie. Ventilex is een technische partner voor vele industriële branches. Denk aan onder andere farmaceutische, chemische en energietoepassingen. Met kantoren in de Verenigde Staten en Nederland kan Ventilex over de hele wereld duurzame en kwalitatief hoogwaardige machines leveren. Beguin Media Totaal verzorgt voor Ventilex digitale en gedrukte nieuwsbrieven, leaflets, mailings en perstrajecten. In opdracht van Beguin Media Totaal zorgen wij voor de benodigde beelden.

STUDIOFOTOGRAFIE OP LOCATIE VAN GROOTFORMAAT PRODUCTEN

Uiteraard is het ook mogelijk om uw product of dienst op locatie door onze ervaren fotografen te laten vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan studiofotografie op locatie van grootfomaat producten. In opdracht van de firma Denios hebben wij verschillende grote producten op locatie voor verschillende mediatoepassingen gefotografeerd. Denk aan de website, catalogus en brochures. Denios is wereldwijd de marktleider in opslag- en handlingsvoorzieningen voor gevaarlijke stoffen.

LEERREVOLUTIE BIJ MALMBERG OP KOMST

Malmberg werkt aan een leerrevolutie in het onderwijs; adaptief leren gebaseerd op de adaptieve leertechnologie van Knewton. Op de NOT introduceert de uitgeverij haar plannen. Bezoekers van de stand van Uitgeverij Malmberg worden betrokken bij de visie en de concepten die Malmberg heeft op het vlak van adaptief leren. Met deze bezoekers wil Malmberg actief in gesprek over de leerrevolutie van adaptief leren. Ook deze editie is ons gevraagd om beursdeelname van Malmberg voor diverse doeleinden professioneel in beeld te brengen.

ROYAAN VERTEGENWOORDIGT KWEKKEBOOM EN VAN DOBBEN

De wereld van foodservice verandert snel waardoor de behoefte aan onderscheidend vermogen stijgt. Foodserviceondernemers zijn daarvoor continue op zoek naar vernieuwende oplossingen om consumenten te verleiden en te verrassen. Royaan richtte zich daarom tijdens de Horecava op de wereld van haar afnemers in de foodservicemarkt en zal vernieuwende oplossingen presenteren om hen te inspireren. In vier verschillende werelden; horeca, leisure, cafetaria en ‘on the go’, konden de bezoekers van de Royaan-stand inspiratie opdoen en daarmee, in hun eigen omgeving, snacken opnieuw ontdekken. Wij verzorgden de officiële fotografie voor verschillende printmedia doeleinden, pers en online.